Pereți antiefracție

Pereţii antiefracţie oferă siguranţă acolo unde nevoia de protecţie este deosebită:
                ■ Bănci
                ■ Tribunale
                ■ Clădiri publice
                ■ Sedii de firmă
                ■ Magazine pentru mărfuri de valoare specială, de ex. bijuterii, produse electronice etc.

Ca pereţi de compartimentare pentru locuinţe, oferă pe lângă necesara protecţie la foc şi izolarea fonică, o compartimentare suplimentară între locuinţele învecinate.

Descriere

Pereţii de protecţie Knauf sunt formaţi dintr-un schelet simplu de sustinere pe care se realizează placări de o parte şi de cealaltă, în strat dublu (WK2) sau triplu (WK3), din plăci Knauf Diamant, cu inserarea orizontală de tablă de oţel între straturile de plăci.

Scheletul de susţinere este prins pe toate laturile cu elementele de construcţie adiacente. În spaţiul din interiorul peretelui pot fi montate materiale pentru izolarea termică şi fonică. Montarea uşilor în pereţii de protecţie Knauf e posibilă.


Sisteme

W118-WK2 - Pereţi de protecţie Knauf - antiefracţie

Pereţii de protecţie Knauf sunt formaţi dintr-un schelet simplu de sustinere pe care se realizează placări de o parte şi de cealaltă, în strat dublu (WK2), din plăci Knauf Diamant, cu inserarea orizontală de tablă de oţel între straturile de plăci. Scheletul de susţinere este prins pe toate laturile cu elementele de construcţie adiacente. În spaţiul din interiorul peretelui pot fi montate materiale pentru izolarea termică şi fonică.

W118-WK3 - Pereţi de protecţie Knauf - antiefracţie

Pereţii de protecţie Knauf sunt formaţi dintr-un schelet simplu de sustinere pe care se realizează placări de o parte şi de cealaltă, în strat triplu (WK3), din plăci Knauf Diamant, cu inserarea orizontală de tablă de oţel între straturile de plăci. Scheletul de susţinere este prins pe toate laturile cu elementele de construcţie adiacente. În spaţiul din interiorul peretelui pot fi montate materiale pentru izolarea termică şi fonică.