Tavane suspendate Knauf

Tavanele suspendate sunt alcătuite dintr-o structură de sustinere și o placare corespunzătoare cu plăci Knauf. Structura de susținere este suspendată sau fixată direct de planșeul suport, iar plăcile se fixează cu șuruburi de aceasta.

În funcție de configurație, tavanele suspendate se pot utiliza pentru:

- mascarea planșeelor, grinzilor sau conductelor;

- diminuarea înălțimii încăperilor;

- îmbunătățirea izolării fonice;

- asigurarea protecției la foc.

Descriere

În funcție de modul de alcătuire, sistemele de tavane suspendate pot fi:
• D111.ro - Tavane cu structură de susținere din lemn
• D112.ro - Tavane cu structură de susţinere metalică din profile CD 60 montate la niveluri diferite
• D113.ro - Tavane cu structură de susţinere metalică din profile CD 60 montate la acelaşi nivel
• D116.ro - Tavane cu structură de susţinere metalică din profile portante UA 50 și profile de montaj CD 60 montate la niveluri diferite

A se vedea fișa tehnică D11.ro Tavane suspendate Knauf.

Sisteme

D 111 - Tavane cu structură de susținere din lemn

Sistemul de tavane D111.ro este format dintr-o structură de susținere din lemn, placată cu plăci de gips-carton / ipsos armat cu fibre. Structura este compusă din rigle portante și rigle de montaj, sau numai din rigle de montaj și se fixează direct de planșeul suport. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de riglele de montaj.

Detalii CAD

D 112 - Tavane cu structură de susţinere metalică din profile CD 60 montate la niveluri diferite

Sistemul de tavane D112.ro este format dintr-o structură de susținere metalică din profile CD 60, placată cu plăci de gips-carton / ipsos armat cu fibre. Structura este compusă din profile portante și profile de montaj, sau numai din profile de montaj și se suspendă sau se fixează direct de planșeul suport. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de profilele de montaj.

Detalii CAD

D 113 - Tavane cu structură de susţinere metalică din profile CD 60 montate la acelaşi nivel

Sistemul de tavane D113.ro este format dintr-o structură de susținere metalică din profile CD 60, placată cu plăci de gips-carton / ipsos armat cu fibre. Structura este compusă din profile portante și profile de montaj amplasate la același nivel. Aceasta se suspendă sau se fixează direct de planșeul suport. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de profilele de montaj.
Sistemul poate avea grosimii totale foarte mici, fiind avantajos pentru camerele la care se dorește o înălțime utilă cât mai mare.

Detalii CAD

D 116 - Tavane cu structură de susţinere metalică din profile portante UA 50 și profile de montaj CD 60 montate la niveluri diferite

Sistemul de tavane D116.ro este format dintr-o structură de susținere metalică din profile portante UA 50 și profile de montaj CD 60, placată cu plăci de gips-carton / ipsos armat cu fibre. Structura se suspendă sau se fixează direct de planșeul suport. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de profilele de montaj.
Sistemul conferă posibilitatea montării pieselor metalice de suspendare la distanțe mari, fiind avantajos pentru facilitarea trecerii instalațiilor sau pentru fixarea direct de elemente portante aflate la distanțe mari (de ex. grinzi sau pane).

Detalii CAD

Descarcari

Titlu Descriere Marime Descarca
D11 Tavane suspendate Knauf 7.6 MB

Produse folosite in cadrul sistemului: