Tavane cu plăci perforate Knauf Cleaneo Akustik

Plăcile Knauf Cleaneo Akustik sunt plăci de gips-carton fonoabsorbante, cu efect de purificare a aerului, având rolul de a îmbunătăți acustica, designul și ambianța încăperilor în care se instalează. Prin gama variată de perforații a plăcilor, tavanele cu plăci Knauf Cleaneo Akustik pot satisface exigențe ridicate de design și absorbție acustică. 

Descriere

În funcție de modul de alcătuire, sistemele de tavane cu plăci Knauf Cleaneo Akustik pot fi:
• D127.ro - Tavan suspendat cu plăci Knauf Cleaneo Akustik
• D124.ro - Tavan cu plăci Knauf Cleaneo Akustik sub un tavan suspendat cu rezistență la foc
• D137.ro - Tavan autoportant cu plăci Knauf Cleaneo Akustik

A se vedea fișa tehnică D12.ro Tavane cu plăci Knauf Cleaneo Akustik.

Sisteme

D124 - Tavan cu plăci Knauf Cleaneo® Akustik sub un tavan suspendat cu rezistență la foc

Sistemul de tavan D124.ro este compus dintr-un tavan suspendat cu rezistență la foc (tavanul superior) și un tavan vizibil cu plăci Knauf Cleaneo® Akustik, cu rol fonoabsorbant. Tavanul superior este format dintr-o structură de susținere metalică din profile CD 60, placată cu plăci de gips-carton / ipsos armat cu fibre. Structura este compusă din profile portante și profile de montaj și se suspendă sau se fixează direct de planșeul suport. În fișa tehnică D11.ro Tavane suspendate Knauf sunt indicate sistemele de tavane cu rezistență la foc care iau în considerare un tavan cu plăci Knauf Cleaneo® Akustik. Tavanul vizibil este format dintr-o structură de susținere metalică din profile CD 60, placată cu plăci Knauf Cleaneo Akustik. Structura este compusă din profile portante și profile de montaj, fixându-se de tavanul superior cu bride pentru fixare directă CD 60, sau numai din profile de montaj, fixându-se de tavanul superior cu piese de suspendare directă pentru CD 60 la tavan sub tavan.

Detalii CAD

D127 - Tavan suspendat cu plăci Knauf Cleaneo® Akustik

Sistemul de tavane D127.ro este format dintr-o structură de susținere metalică din profile CD 60, placată cu plăci Knauf Cleaneo Akustik. Structura este compusă din profile portante și profile de montaj și se suspendă sau se fixează direct de planșeul suport. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de profilele de montaj. Pe profilele de montaj pot fi amplasate straturi din vată minerală cu grosimea de minim 20 mm cu rol acustic.

Detalii CAD

D137 - Tavan autorportant cu plăci Knauf Cleaneo® Akustik

În cadrul sistemului de tavan D137.ro, plăcile Knauf Cleaneo Akustik sunt fixate cu șuruburi de o structură metalică de susținere simplă sau dublă (cu profile spate în spate) formată din profile portante CW sau UA și profile de montaj tip omega. Profilele portante se fixează în pereții adiacenți tavanului. Între profilele portante (pe profilele de montaj) poate fi aplicat un strat de izolație cu rol acustic.

Detalii CAD

Descarcari

Titlu Descriere Marime Descarca
D12 Tavane cu plăci Knauf Cleaneo Akustik 8.3 MB

Produse folosite in cadrul sistemului: