Placări de mansardă cu plăci de gips-carton

Sistemele de placări de mansardă sunt formate dintr-o structură de susținere placată cu plăci de gips-carton / gips armat cu fibre. Structura de susținere este fixată direct de structura acoperișului, iar plăcile se fixează cu șuruburi de aceasta. Împreună cu acoperișul, sistemele de mansardă pot asigura cerințe specifice de izolare termică, fonică și de rezistență la foc.

Descriere

În funcție de modul de alcătuire, sistemele de placare de mansardă pot fi:
• D611.ro - Placări de mansardă cu structură de susținere din lemn
• D612.ro - Placări de mansardă cu structură de susţinere metalică din profile CD 60
• D613.ro - Placări de mansardă cu structură de susţinere metalică din profile omega

A se vedea fișa tehnică D61.ro Placări de mansardă Knauf.

Sisteme

D611 - Placări de mansardă cu structură de susținere din lemn

Sistemul de placări de mansardă D611.ro este format dintr-o structură de susținere din rigle de lemn, placată cu plăci de gips-carton / gips armat cu fibre. Structura este compusă din rigle de montaj, fixate direct de căpriori/clești cu bride metalice sau cu șuruburi autofiletante. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de riglele de montaj.

Detalii CAD

D612 - Placări de mansardă cu structură de susținere metalică din profile CD 60

Sistemul de placări de mansardă D612.ro este format dintr-o structură de susținere metalică din profile CD 60, placată cu plăci de gips-carton / gips armat cu fibre. Structura este compusă numai din profile de montaj sau din profile portante și profile de montaj și se fixează direct de căpriori/clești cu bride sau piese de suspendare metalice. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de profilele de montaj.

Detalii CAD

D613 - Placări de mansardă cu structură de susținere metalică din profile omega

Sistemul de placări de mansardă D613.ro este format dintr-o structură de susținere metalică din profile omega, placată cu plăci de gips-carton / gips armat cu fibre. Structura este compusă din profile de montaj, fixate direct de căpriori/clești cu șuruburi autofiletante. Plăcile se fixează cu șuruburi autofiletante de riglele de montaj.

Detalii CAD

Descarcari

Titlu Descriere Marime Descarca
D61 Placări de mansardă Knauf 5.8 MB
--> --> -->