Pereţi Knauf Vidiwall

Recomandate în special pentru soluţiile constructive pe structură de lemn (case prefabricate, case pe structură de lemn). Datorită rezistenţei şi a capacităţii de preluare a sarcinilor mecanice, pot funcţiona ca elemente de rigidizare structurale.

Descriere

Sisteme de pereţi Knauf Vidiwall sunt pereţi de compartimentare care se realizează din plăci Vidiwall fixate cu şuruburi pe o structură metalică autoportantă.
Placările pot consta din unul până la trei straturi.
Structura metalică este fixată de părţile de construcţie adiacente şi reprezintă structura portantă pentru placări. În cazul placării în mai multe straturi este asigurată rezistenţa la impact. În spaţiul din inervalul peretelui pot fi introduse materiale izolatoare fonic, termic, pentru cerinţe de protecţie contra incediilor, precum şi instalaţii (electro-sanitare).

Sisteme

W361 - Knauf Vidiwall - Perete de compartimentare - schelet simplu, placat într-un singur strat

Sistemul Knauf W361 este alcătuit dintr-o singură structură metalică alcătuită din profile dB Knauf SMP CW/UW. Placare cu un singur strat de placă Knauf Vidiwall pe fiecare parte. In spaţiul din intervalul peretelui pot fi introduse materiale izolatoare fonic, termic şi pentru cerinţe de protecţie contra incendiilor, precum şi instalaţii (electro-sanitare).

W362 - Knauf Vidiwall - Perete de compartimentare - schelet simplu, placat în două straturi

Sistemul Knauf W362 este alcătuit dintr-o singură structură metalică alcătuită din profile dB Knauf SMP CW/UW. Placare cu două straturi de plăci  Knauf Vidiwall pe fiecare parte. In spaţiul din intervalul peretelui pot fi introduse materiale izolatoare fonic, termic şi pentru cerinţe de protecţie contra incendiilor, precum şi instalaţii (electro-sanitare).

W365 - Knauf Vidiwall Perete de compartimentare - schelet dublu, placat în două straturi

Sistemul Knauf W365 este alcătuit dintr-o structură metalică dublă alcătuită din profile dB Knauf SMP CW/UW, cu bandă de etanşare fără efect de conlucrare. Placare cu două straturi de plăci Knauf Vidiwall pe fiecare parte. In spaţiul din intervalul peretelui pot fi introduse materiale izolatoare fonic, termic şi pentru cerinţe de protecţie contra incendiilor, precum şi instalaţii (electro-sanitare).

W366 - Knauf Vidiwall Perete pentru instalaţii - schelet dublu, placat în două straturi

Sistemul Knauf W366 este alcătuit dintr-o structură metalică dublă alcătuită din profile dB Knauf SMP CW/UW, dispuse pe doua rânduri paralele distanţate, interconectate prin ştraifuri din plăci de gips-carton.Placare orizontală/verticală în două straturi de plăci pe fiecare parte.
Structurile autoportante cu schelet metalic dublu se vor rigidiza sub forma unui cadru prin eclisarea cu plăci de cca. 30 cm lăţime (la distanţa de cca 100 cm).

Produse folosite in cadrul sistemului:

--> --> -->