Pardoseli tehnice supraînălțate nedemontabile FHB

Pardoseli supraînălţate nedemontabile, cu plăci tip FHB din sulfat de calciu, recomandate la clădiri de birouri moderne, spitale - fiind soluţia ideală la rezolvarea reţelelor de instalaţii.
La aceeaşi grosime de placă rezultă o clasă de încărcare superioară faţă de pardoseala tehnică demontabilă, datorită modificării schemei statice. Pentru acces se recomandă utilizarea trapelor de vizitare sau montare mixtă cu plăci casetate DB.

Descriere

Plăcile Knauf GIFAfloor FHB sunt din sulfat de calciu, având grosime de: 25, 28, 32 sau 38 mm.
Dimensiunile plăcilor sunt de 1200x600 mm sau 600x600 mm, cu canturi în configuraţie nut şi feder, care se lipesc cu adeziv special pentru nut şi feder.

Păcile GIFAfloor FHB sunt montate pe piese de susţinere din oţel, reglabile în înălţime, destinate pardoselilor duble. Piesele de susţinere sunt lipite pe un substrat cu capacitate portantă adecvată.

Pardoseala este adecvată pentru sistemele de încălzire sau răcire prin podea. În spaţiile de sub pardoseală pot fi montate diverse instalaţii de uz casnic. În orice zonă de pe suprafaţa podelei pot fi montaţi pereţi despărţitori uşori, care nu fac parte din structura de rezistenţă.

Sisteme

F181 - Pardoseală tehnică unistrat Knauf Integral GIFAfloor FHB

Sistemul F181 Knauf Integral GIFAfloor FHB este un sistem de pardoseală flotantă, cu un singur strat, alcătuit din piese de susţinere din oţel zincat reglabile în înălţime, care se fixează pe substrat cu adeziv.
Plăcile pentru pardoselile tehnice GIFAfloor FHB din sulfat de calciu, sunt montate flotant şi asamblate între ele prin metoda nut şi feder, cu adeziv, pentru a forma o suprafaţă portantă.

F182 - Pardoseală tehnică cu două straturi Knauf Integral GIFAfloor FHBplus şi GIFAfloor DLH

Sistemul F182 Knauf Integral GIFAfloor FHB este un sistem de pardoseală flotantă, cu strat dublu, alcătuit din piese de susţinere din oţel zincat reglabile în înălţime, care se fixează pe substrat cu adeziv.

Plăcile pentru pardoselile tehnice GIFAfloor FHB din sulfat de calciu, sunt montate flotant şi asamblate între ele prin metoda nut şi feder, cu adeziv, pentru a forma o suprafaţă portantă. Plăcile celui de-al doilea strat sunt rotite cu 90 de grade, montate decalat faţă de rosturi şi lipite pe toată suprafaţa de primul strat precum şi între ele (pe canturi). Imediat după poziţionarea pe stratul de adeziv sunt fixate în cuie cu un pistol pneumatic.

Descarcari

Titlu Descriere Marime Descarca
F18.ro Pardoseli tehnice supraînălțate nedemontabile Knauf GIFAfloor FHB 5.7 MB

Produse folosite in cadrul sistemului: