Pardoseli tehnice supraînălțate demontabile DB

Pardoseala tehnică supraînălţată Knauf - demontabilă DB este un element de baza in realizarea spatiilor de lucru evoluate unde sunt necesare diverse instalatii sau cabluri, astfel incat accesul la acestea sa fie posibil oricand este nevoie.

 Astfel se dă posibilitatea realizării diverselor reţele de distribuţie sub pardoseală (electrice, de iluminare, telefonice, telematice, etc).

Acest sistem permite accesul in spatiul care se creaza intre pardoseala si stratul suport pentru orice tip de modificare sau adaugare.

Descriere

Knauf Integral GIFAfloor DB sunt panouri din sulfat de calciu, fasonate şi grunduite la suprafaţă, care vor fi prelucrate industrial ulterior în vederea realizării pardoselilor supraînălţate. Panourile nefinisate pot fi livrate la comandă şi acoperite pe partea inferioară cu folie de aluminiu.

Datorită clasificării ca materiale de construcţie incombustibile, GIFAfloor DB sunt destinate pentru utilizarea, de exemplu, în zonele de evacuare în caz de incendiu sau în sălile de şedinţe şi în construcţiile înalte, unde vor înlocui materialele din lemn.

Rezistenţa ridicată a materialului permite utilizarea unor panouri mai subţiri decât cele realizate din alte materiale, dar care au aceeaşi capacitate portantă. Toate accesoriile utilizate pentru pardoselile supraînălţate, de exemplu prizele electrice, pot fi integrate cu uşurinţă în panourile GIFAfloor DB.

Descarcari

Titlu Descriere Marime Descarca
F185.ro Pardoseli tehnice supraînălțate demontabile Knauf GIFAfloor DB green 4 MB

Produse folosite in cadrul sistemului: