Placă Knauf Cleaneo® Akustik 8/15/20 PLUS R cant UFF

Descriere: 

Placă Knauf Cleaneo Akustik 8/15/20 R cant UFF - Placă de gips-carton cu izolare fonică şi efect de purificare a aerului. 

Caracteristici: 

Plăcile acustice Cleaneo® sunt plăci de gips-carton perforate și conţin zeolit dihidrat pentru efectul de purificare a aerului. Principalul domeniu de aplicare al plăcilor acustice Cleaneo® este placarea sistemelor de tavane pentru îmbunătăţirea acusticii şi izolării fonice sau pentru designul personalizat al încăperilor. În plus, plăcile acustice Cleaneo® reprezintă o metodă perfectă de împrospătare a climatului interior, datorită efectului standard de purificare a aerului. De asemenea, plăcile acustice Cleaneo® asigură o neutralizare semnificativă a mirosurilor neplăcute. Domenii de aplicare: unități de învățământ, spitale, centre de îngrijire, hoteluri, restaurant, birouri, alte încăperi și clădiri publice.   

Execuție: 

Prelucrarea se realizează în conformitate cu fișele tehnice Knauf ale sistemului de gips-carton respectiv și standardele corespunzătoare.Gama de produse: Cleaneo Akustik

Detalii

Cod Dimensiune Detalii
640233 1998x1200x12,5 mm; pâslă neagră 2.25 mp
640204* 1998x1200x12,5 mm; pâslă albă 2.25 mp

Fise

Titlu Marime Descarca
Fisa Tehnica 4.9 MB
Declaratie de Performanta 0.6 MB

Produs folosit in cadrul sistemelor: