Carieră la Knauf

Carieră la Knauf

Vă aşteptăm în echipa noastră. 

Grupul Knauf consideră că oamenii reprezintă elementele cheie pentru îndeplinirea aşteptărilor clienţilor.

Un rol foarte important în îndeplinirea scopurilor şi angajamentelor noastre faţă de clienţi îl joacă dezvoltarea continuă şi formarea profesională a angajaţilor noştri.

Din punctul nostru de vedere, învăţarea este un proces continuu, nu este o activitate care se efectuează din când în când. Procesul de învăţare poate îmbrăca diferite aspecte. In Knauf nu învăţaţi doar din experienţa acumulată, ci şi prin programe de formare profesională interne sau externe.

Angajaţii noştri poartă răspunderea pentru propria dezvoltare. Împreună cu coordonatorul lor, ei creează un plan de dezvoltare care porneşte de la evaluarea anuală a performanţei.

Comerţul cu materiale de construcţii este un domeniu de viitor. În condiţiile creşterii continue a companiei noastre, angajaţilor noştri le sunt oferite nenumărate oportunităţi de dezvoltare profesională şi o gamă variată de activităţi interesante.

Departamentele de Vânzări, Tehnic, Logistica şi achiziţii, Contabilitate sunt doar câteva exemple de locuri în care vă puteţi începe cariera la Knauf. Spiritul de echipă şi corectitudinea reprezintă la noi calităţi de la sine înţelese.

Vă oferim numeroase perspective într-un mediu de lucru dinamic, o remuneraţie peste medie şi o activitate în cadrul căreia în prim plan se situează omul, fie el client sau angajat.Vă aşteptăm în echipa noastră. Ne puteţi trimite o candidatură spontană prin intermediul adresei de mail: office@knauf.ro . Datele dumneavoatră vor fi înregistrate în baza noastră de date, păstrând confidenţialitatea aplicaţiei dumneavoastră.

Candidaturile depuse sunt direcţionate prin procedurile de selecţie pentru un post corespunzător aplicaţiei şi profilului dumneavoastră. Dacă momentan nu există posturi disponibile, vom înregistra datele şi vom lua în cosiderare cererea în momentul în care vom avea o poziţie liberă.