Sisteme pentru instalatii

Bucatarii si camere de baie

Rapid si curat cu sistemele uscate Knauf

Cu peretii Knauf pentru instalatii se pot realiza camere de baie si bucatarii in sistem de finisaj uscat.
Avantajele acestor sisteme sunt rapiditatea si flexibilitate in executie, evitarea lucrarilor dificile de spargere si rezidire a peretilor, si nu in ultimul rand posibilitatea de fonoizolarea corecta a instalatiilor inglobate

Peretii din gipscarton Knauf se pot utiliza atat pentru inglobarea tuturor traseelor de instalatii, cat si pentru includerea elementelor de sustinere a obiectelor sanitare (spre exemplu chiuvete sau WC-uri in consola).

Cea mai eficienta solutie de proiectare este amplasarea noilor trasee de instalatii in apropierea tevilor existente. In acest fel se limiteaza volumul lucrarilor de reamenajare. Noile trasee pot fi instalate in fata peretelui existent si acoperite cu o masca de gipscarton pe schelet metalic, pana la inaltimea dorita. Pentru atenuarea zgomotelor cauzate de curgerea lichidelor prin tevi, se inglobeaza in aceasta masca o izolatie din vata minerala. Aceasta solutie permite reducerea costurilor si a timpului de executie si nu presupune lucrari dificile de decopertare, decupare si refacere a peretilor existenti.

Knauf ofera un pachet complet de elemente si accesorii perfect compatibile, cu ajutorul carora se poate monta orice tip de instalatie sanitara. Crearea confortului in baie nu mai este un lux, este mai curand o cerinta de igiena, iar utilizarea tehnologiilor moderne este solutia in rezolvarea estetica si functionala a incaperilor, cu efort minim si eficienta maxima.