Fugenfuller Leicht este materialul perfect pentru chituirea placilor din gips-carton

Vrei să achiziționezi Knauf Fugenfueller Leicht? 
Aici poți consulta lista distribuitorilor Knauf autorizați. 
Dorești să ne contactezi? 
Trimite-ne un e-mail.


 

SUPRAFEŢE PERFECTE
PENTRU ORICE CERINŢĂ. 
PENTRU ORICE BUGET.

Pentru unii oameni reprezintă doar suprafaţa peretelui sau a tavanului. Totuşi, zugravii şi gletuitorii ştiu că poţi fi mulţumit pe termen lung doar când foloseşti materialele potrivite şi oameni calificaţi. Rezultatul final va fi influenţat în mod egal atât de alegerea materialelor, cât şi de bugetul alocat. Knauf prezintă acum o structurare clară a produselor sale pentru chituire, nivelare şi finisare. Astfel, poţi identifica produsul potrivit cerinţei tale.

Produsele Perfect Surfaces KLASSIK oferă calitatea Knauf, testată şi certificată, pentru care compania este recunoscută şi pe care profesioniştii se bazează. Produse sigure, cu performanţe constante pentru orice tip de lucrare, pe orice tip de suprafaţă. 
ALEGEREA SIGURĂ.

Produsele Perfect Surfaces PLUS combină calitatea, performanţa şi siguranţa produselor din gama KLASSIK, cu o eficienţă crescută în aplicare şi un mai bun control asupra rezultatului final. Poţi lucra mai mult, mai bine, cu un efort mai mic, într-un timp mai scurt. TOT CEEA CE ŞTII. DOAR MAI BUN.

Celor care îşi doresc cele mai bune materiale, Knauf le oferă gama Perfect Surfaces TOP, standardul după care se măsoară toate produsele. Produsele TOP combină lucrabilitatea excelentă cu un înalt nivel de eficienţă şi o deosebită calitate a finisajului. 
CALITATE SUPREMĂ.

Pentru operațiunea de chituire vă prezentăm din gama Knauf Perfect Surfaces KLASSIK 
Knauf Fugenfueller Leicht, chitul de rosturi pentru plăcile din gips-carton. Este un mortar uscat uşor, pe bază de ipsos aditivat special (ß gips deosebit de rezistent). 
Se folosește împreună cu banda de armare pentru umplerea rosturilor la îmbinările plăcilor din gips-carton. 

Timpul de lucru al materialului este de 90min, de aceea este recomandat pentru lucrări medii şi mari. Produsul este disponibil ambalat la sac, de 5 și 25 kg.
Asigură un nivel de calitate minim tehnic al suprafețelor rezultate din șpăcluire. Pentru calități deosebite ale suprafețelor se folosește în combinație cu materiale de finisare a suprafețelor.


În funcție de nivelul de calitate a finisării rosturilor și suprafețelor din gips-carton dorit consumul normat al Knauf Fugenfueller Leicht este : 
100g/m2 (nivelul Q1)  
85g/m2 (upgrade de la Q1 la Q2)
60 g/m2 (upgrade de la Q2 la Q2 Plus)

AVANTAJE

- RANDAMENT RIDICAT
- REZISTENT LA FISURARE
- SE LUCREAZA UȘOR CU MATERIALUL 
Se amesteca ușor și ajunge repede la consistența necesară, punerea în operă este ușoară. De asemenea, are o aderență foarte buna la plăcile din gips-carton, este ușor de nivelat pentru a obține o suprafață perfect plană. 

- TIMPUL DE LUCRU ESTE OPTIM

Timpul de lucru este suficient (90min) pentru a oferi posibilitatea de a lucra confortabil și eficient, fără grabă.

Vrei să achiziționezi Knauf Fugenfueller Leicht? 
Aici poți consulta lista distribuitorilor Knauf autorizați. 
Dorești să ne contactezi? 
Trimite-ne un e-mail.


Vrei sa afli mai multe despre nivelurile de calitate pentru finisarea rosturilor si a suprafetelor placilor din gips-carton? Citeste mai jos.

Niveluri de calitate pentru finisarea rosturilor și a suprafețelor plăcilor din gips-carton


Nivelul de calitate Q1 reprezintă un nivel minim în baza căruia se asigură doar închiderea rostului. 
Nivelurile de calitate Q2, Q3, Q4 reprezintă niveluri de calitate pt. suprafeţe cu cerinţe estetice şi au caracter de recomandări. 

În situaţii concrete, în proiecte, se vor alege nivelurile de calitate necesare fiecărei suprafeţe plecând de la caracteristicile dorite pe care trebuie să le îndeplinească straturile finale (vizibile) de finisaj. Finisajele recomandate pentru nivelurile de calitate inferioare pot fi folosite şi la cele superioare. 

Nivelul de calitate Q4 poate fi îmbunătăţit prin aplicarea unui strat suplimentar de masă de şpaclu pe întreaga suprafaţă pentru satisfacerea exigenţelor speciale specificate în proiect, privind abaterile de planeitate. 

Dacă în proiect nu sunt indicate niveluri de calitate, atunci se va admite ca referinţă nivelul de calitate Q2. Începând de la nivelul de calitate Q2 inclusiv, sunt garantați parametrii tehnici ai sistemului. 

Situaţiile de mai sus sunt prezentate pentru îmbinările între canturile de fabrică AK-AK. 
Pentru situaţiile în care avem îmbinări între muchii drepte rezultate din tăiere sau îmbinări între muchii drepte cu muchii de fabrica AK, nivelurile de calitate Q1-Q4 se realizează în acelasi mod. În cazul muchiilor drepte rezultate din taiere, care se vor finisa cu chit de rost pe bază de ipsos la nivelul de calitate Q1, trebuie avute în vedere şanfrenarea şi amorsarea zonei de rost pt. fixarea prafului, reducerea absorbţiei şi stabilizarea suprafeţei. Operaţiunea de amorsare este necesară pentru reducerea riscului de apariţie a fisurilor.
Vrei să achiziționezi Knauf Fugenfueller Leicht
Aici poți consulta lista distribuitorilor Knauf autorizați. 
Dorești să ne contactezi? 
Trimite-ne un e-mail.